#CANLI | İLK YENİ GENEL SEÇİM ANKETİNE GÖRE AKP’DEKİ ERİYİŞ SÜRÜYOR! | GİZEM FİDAN AKİL ADAMLAR

Mavi Karadeniz TV Canlı Yayın Mavi Karadeniz TV'yi televizyonda izlemek için; 📡Türksat 4A 12265 DİKEY 27500 Z 📺D-Smart 255.Kanal 📺Digiturk 628.Kanal 📺http://mavikaradeniztv.com.tr Twin Musicom adlı sanatçıya ait Odd News, Creative Commons Atıf 4.0 kapsamında lisanslanmıştır. https://creativecommons.org/licenses/by/4.0/ Sanatçı: http://www.twinmusicom.org/

YORUMUNUZU YAZIN, TARTIŞMAYA KATILIN!
Yorumlar
Özkan Kaya 1 hafta önce
"Birinci" Cumhuriyet mevcut hükûmet sayesinde can çekişirken, bu hükûmete şirinlikler yapmış olan ve kendi ilanı ve kitaplarıyla "ikinci cumhuriyetçi"ligi açık olan birine, nasıl söz hakkı tanırsınız anlamış değiliz. Profesörlük unvanı nezdimizde tipik AKP dönemi profesörlüklerine uygunluk gösterdiği için de bizim için yok hükmündedir. Umarız ona bir de bütçe ayırmamışsınızdır. Yorumumuz hakaret değil ağır ve yerinde eleştiri barındırdığı için, bize göre kurallarınıza uygundur.
Özkan Kaya 1 hafta önce
"AK Parti" ismi, paklık temizlik algısı yaratmaya yönelik bir AKP dayatmasıdır. Bu partinin adı "Adalet ve Kalkınma Partisi"dir. En doğal kısaltması AKvP'dir. Daha iyimser bir tutumla AKP diyebiliriz. AK kelimesi illa da kullanılacaksa, partinin adı kısaltılmış hali ile "AK Partisi" olabilir. Gizem hanımın rahatlıkla telafuz ettiği gibi, AK Parti değildir. AKP'den herhangi bir fayda sağlamak istemeyen hiç kimse AK Parti demek zorunda değildir. "AK Parti" kullandı bilinçsizlik belirtisidir.